Post Trysil

Da er NM vel gjennomført med en verdig vinner i Thore Thoresen. Thore viser vei og er ett forbilde for oss alle med sin flyging.

Har lyst til å skrive noen ord om de som er selve grunnmuren i akromiljøet i Norge og sørger for en rekruttering og vekst i miljøet som virkelig har tatt av de siste årene. Det er 3 personer jeg har lyst til å nevne spesielt: Ivar, Steinar og Nils Harald. Uten deres innsats ville miljøet vært ikke eksisterende. På bekostning av egen trening setter de alltid elever og andre foran egen trening. Vet ikke hvor mange ganger jeg har vært på Kjeller og spurt om de ikke skal ut å bedrive litt egentrening. Joda, de skal det bare de får flydd 4 elevturer først. Må jo få ferdig så mange som mulig til å ta de nødvendige utsjekker i tide til å rekke NM. Rakk dessverre ikke å fly en egentreningstur, den får jeg ta imorgen…..

Denne sesongen har vi prøvd ett nytt opplegg med en dedikert coach. Ser av kvaliteten på årets NM at dette er veien å gå i konkurransesammenheng. Nils Harald har vært med på 3 av 4 samlinger og vært ett funn for oss alle. Han gir 100% av seg selv hele tiden og vi andre nyter godt av hans måte å coache på. En meget verdig vinner av Dommernes Pris.

Selv under NM på Trysil så var de 3 nevnte herrer på flightline hele tiden. De kom med tips og råd helt til avgang og var de første til å ta imot pilotene etter landing. Alle blir sett og oppmuntret hele tiden. All ære til dere.

Vil til slutt nevne at når boksen skal legges ut er de med. Reiser opp en dag før alle andre på egen bekostning og vasser rundt i skogen 3-4 timer for at vi andre skal komme til dekket bord. Når mesterskapet er over så er det 3 menn som uten store fakter nok en gang forsvinner inn i skogen. Denne gang for å samle inn boksmerkene.

På egne vegne, og sikkert alle i miljøet, vil jeg takke for det dere betyr for akromiljøet og veksten og kvaliteten som gror frem.

Morten Belstad

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Konkurranser, Kurs/seminar. Bokmerk permalenken.